Thomas Lone nominert som årets eventyrer 2021

Med disiplin og viljestyrke fra Forsvaret og toppidretten har Thomas gjort noe helt spektakulært – besteget Seven Summits, og som Norges yngste, noen gang. Ikke nok med det, Thomas har nylig stått på ski ned fra Broad Peak (K3), uten oksygen. I «dødssonen» (over 8000 meter) har Thomas kjempet oppover fjellveggen, med ski på ryggen og et sterkt ønske om å gjøre noe som får adrenalinet til å pumpe og fokuset til å fastne på én ting – å komme seg helt topps, og hele veien ned igjen.

Thomas Lone nominert som årets eventyrer 2021 Read More »

Thomas Lone blir ambassadør for ALFA Sko

Her er svaret enkelt. ALFA lager kvalitetsprodukter som fungerer utmerket til turene mine, på en bærekraftig måte. Jeg fikk først opp øynene for ALFA i Forsvaret med den legendariske modellen M77. Denne skoen mer eller mindre bodde jeg i på tur både det året og flere etter. Jeg gikk faktisk ca 10 000 km på det ene paret, og bruker nå ulike ALFA modeller til alt jeg gjør av aktiviteter. 

Thomas Lone blir ambassadør for ALFA Sko Read More »

Thomas Lone og Even Sverdrup går Svalbard på langs

I april 2021 gjennomførte Thomas Lone og Even Leivestad Sverdrup et beinhardt treningsopplegg på Svalbard under svært krevende forhold. Opplegget varte i rundt en måned, og er et ledd i forberedelsene til en ekspedisjon til Nordpolen om to år.  Rekordforsøk med lang anmasj Målet med Svalbard-ekspedisjonen var å få trent sammen, og få erfaringer som vil komme godt med på

Thomas Lone og Even Sverdrup går Svalbard på langs Read More »

Thomas Lone – Et innblikk i Jotunheimen som kitedestinasjon

I 2016 dro jeg og en venninne ut på deler av den klassiske toppturen høgruta via mange av Norges mest kjente 2000 meters topper fra Gjendesheim i øst til Krossbu i vest. Vi gikk med forholdsvis lette sekker og baserte oss på å sove enten i selvbetjente DNT hytter eller under åpen himmel. For gøy tok jeg med en Cabrinha FX 12m i sekken. Dette skulle vise seg å bli starten på mange fantastiske opplevelser med kite i alpint terreng.

Thomas Lone – Et innblikk i Jotunheimen som kitedestinasjon Read More »

Oppstart i shippingbransjen som Maritime Trainee

Jeg har alltid vært fasinert av havet noe som gjorde det naturlig å søke meg til både Sjøforsvaret og Marin Teknikk ved NTNU. Havet dekker mesteparten av kloden, og vi har utforsket en mindre andel av havet enn Månens overflate. Havet byr på enorme ressurser, og i en sterk sjøfartsnasjon som Norge var det helt naturlig for meg å velge en karriere innen det maritime. 

Oppstart i shippingbransjen som Maritime Trainee Read More »