FOREDRAG

Jeg holder motivasjonsforedrag om målsetting, gjennomføringsevne og det å lede(s)

Hvordan sette seg meningsfulle mål og drive selvledelse for å jobbe mindre og yte mer?

Ønsker du en dyktig formidler med varm energi og et glimt i øyet? En god foredragsholder skal fange deg, være relevant, inspirere deg og kanskje til og med provosere litt. Mitt mål som foredragsholder er å gi deg konkrete verktøy du kan bruke i hverdagen og tenne knisten som gjør deg endringvillig og til en bedre versjon av deg selv. Et foredrag med meg skal være underholdene, lærerikt og vise spektakulært innhold fra ekspedisjoner verden over. 

Hva jeg tilbyr

En leveranse fra meg skal gi deg innsikt i hva som kjennetegner et meningsfylt mål og mentale verktøy du kan bruke for å endre hverdagen din i retning av disse. Jeg bruker konkrete eksempler fra forskning og inspirerer med historier og spektakulære bilder fra egne ekspedisjoner verden rundt. 

 

Vi vil smake på fruktene ved å gå utenfor komfotsonen, hvordan vi kan håntere risiko og ta gode beslutninger. Her er en oversikt over mine ulike tjenester:

Foredrag

Siden 2017 har jeg holdt foredrag for en rekke ulike publikum og målgrupper. Jeg har hatt oppdrag for alt fra konsulenthus i Oslo til toppidrettsutøvere til friluftsfestivaler. Normalt varer foredraget i 45 minutter med 15 minutter til spørsmål fra salen til slutt. Jeg holder foredrag digitalt og fysisk på norsk og engelsk. 

 

 

 

Kurs

Mine kurs er for kunder som ønsker noe mer enn et stand alone foredrag, gjerne med en workshop og/eller videre relevant læring og samarbeidsoppgaver etter foredraget. Kurs kan være en del av en temadag, eller som et lengre modulbasert opplegg. Hvert kurs må tilpasses kundens behov nøye, så her er dialog og felles forberedelser viktig. Ta kontakt om det høres interessant ut!

Seminar

De siste årene har jeg utviklet et seminar av 3 moduler (3 t) tilpasset folkehøyskoler og studentorganisasjoner. Målet er at publikum i løpet av de tre modulene skal bli inspirert av hva man kan få til på kort tid, få innsikt i god målsetting og en metode man kan bruke både for å sette og nå mål, og ikke minst bli aktivisert gjennom felles gruppearbeid og brainteasers til slutt.  

 

Priser

Du får påfyll fra verktøykassen min og min erfaringen fra Forsvaret, toppidrett, prestisjestudie i USA,  norsk næringsliv og ikke minst krevende ekspedisjoner verden rundt. I tillegg deler jeg metoder basert på forskning med elementer og innsikt som er bevist å gi en evne til endring i hverdagen og øke yteevnen.


Jeg tilpasser alltid foredrag til situasjonen dere er i, behovene dere har og målgruppen i salen. For å gjøre dette er det viktig for meg å bli kjent med dere som kunde før oppdraget og kartlegge deres behov gjennom et forberedelsesmøte.  

Ordinært foredrag:
kr 25 000,- eks mva*

Dette er prisen for et ordinært foredrag med varighet for alt fra 15-90 minutter. Som regel prater jeg i 45 minutter og har 15 minutter til å runde av med spørsmål og diskusjon med salen. Hverken varighet eller hvorvidt du ønsker fysisk eller digital gjennomføring påvirker prisen. Reisekostnader kommer i tillegg.

Keynote speaker eller kurs:
kr 35 000,- eks mva

Å være keynote speaker krever mer av meg både på scenen og spesielt i forberedelsene. Det samme gjelder for modulbaserte kurs og workshops etter foredrag. Ta kontakt, så legger vi en god plan til deres behov med en passende pris.

*Studentorganisasjoner og skoler får en spesialpris, så ta kontakt.

Dette sier tidligere kunder om meg

Fantastisk engasjerende om å sette seg mål både privat og profesjonelt, og ikke minst hvordan man når dem. Thomas holdt foredrag på samling for prosjektledere og ga oss faglig påfyll, inspirasjon og vakre bilder. Dialogen i forkant og etterkant var god, og opplegget han leverte traff tema og målgruppen midt i blinken. Anbefales!

5/5

Silje A. Wolff

Nasjonalt senter for Realfagsrekruttering

Very engaged and exciting lecturer who has a one of a kind story! Definitely good at presenting and holding the audience captivated while he talks about his experiences and methodology when climbing and navigating life.

5/5

Nichlas Willenborg

Curamando AS

Strålende foredrag! Thomas er inspirerende, har en god formidlingsevne og engasjerer publikum. Foredraget «Til topps med Thomas Lone» passer for alle, enten man er fjellinteressert eller ei. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant.

Motiverende!

5/5

Amanda Sofie Opstad

Tekna