FOREDRAG

Jeg holder motivasjonsforedrag om målsetting, gjennomføringsevne og det å lede(s)

Hvordan sette seg meningsfulle mål og drive selvledelse for å jobbe mindre og yte mer?

Ønsker du en dyktig formidler med varm energi og et glimt i øyet? En god foredragsholder skal fange deg, være relevant, inspirere deg og kanskje til og med provosere litt. Mitt mål som foredragsholder er å gi deg konkrete verktøy du kan bruke i hverdagen og tenne knisten som gjør deg endringvillig og til en bedre versjon av deg selv. Et foredrag med meg skal være underholdene, lærerikt og vise spektakulært innhold fra ekspedisjoner verden over. 

Hva jeg tilbyr

En leveranse fra meg skal gi deg innsikt i hva som kjennetegner et meningsfylt mål og mentale verktøy du kan bruke for å endre hverdagen din i retning av disse. Jeg bruker konkrete eksempler fra forskning og inspirerer med historier og spektakulære bilder fra egne ekspedisjoner verden rundt. 

Vi vil smake på fruktene ved å gå utenfor komfortsonen, hvordan vi kan håndtere risiko og ta gode beslutninger. Her er en oversikt over mine ulike tjenester:

Foredrag

Siden 2017 har jeg holdt foredrag for en rekke ulike publikum og målgrupper. Jeg har hatt oppdrag for alt fra konsulenthus i Oslo til toppidrettsutøvere til friluftsfestivaler. Normalt varer foredraget i 45 minutter med 15 minutter til spørsmål fra salen til slutt. Jeg holder foredrag digitalt og fysisk på norsk og engelsk. 

 

 

 

 

 

Konferansier

Som konferansier jobber jeg iherdig både i forkant og underveis for å sørge for at arrangementet ditt flyter så godt som overhodet mulig. Når forholdene ligger til rette bruker jeg gjerne min erfaring fra ekstremsport til å starte konferansen med et brak (se opp!) og knytter humoriste historier fra ekspedisjonene mine opp mot den røde tråden i eventet for å bygge bro mellom foredragsholderne. Jeg holder gjerne mitt eget foredrag i løpet av konferansen om det er ønskelig.

Seminar

De siste årene har jeg utviklet et seminar av 3 moduler (3 t) tilpasset folkehøyskoler og studentorganisasjoner. Målet er at publikum i løpet av de tre modulene skal bli inspirert av hva man kan få til på kort tid, få innsikt i god målsetting og en metode man kan bruke både for å sette og nå mål, og ikke minst bli aktivisert gjennom felles gruppearbeid og brainteasers til slutt.  

 

 

 

Priser

Du får påfyll fra verktøykassen min og min erfaringen fra Forsvaret, toppidrett, prestisjestudie i USA,  norsk næringsliv og ikke minst krevende ekspedisjoner verden rundt. I tillegg deler jeg metoder basert på forskning med elementer og innsikt som er bevist å gi en evne til endring i hverdagen og øke yteevnen.


Jeg tilpasser alltid foredrag til situasjonen dere er i, behovene dere har og målgruppen i salen. For å gjøre dette er det viktig for meg å bli kjent med dere som kunde før oppdraget og kartlegge deres behov gjennom et forberedelsesmøte.  

Ordinært foredrag:
Fra kr 30 000,- eks mva*

Dette er prisen for et ordinært foredrag med varighet for alt fra 15-90 minutter. Som regel prater jeg i 45 minutter og har 15 minutter til å runde av med spørsmål og diskusjon med salen. Verken varighet eller hvorvidt du ønsker fysisk eller digital gjennomføring påvirker prisen. Reisekostnader kommer i tillegg.

Heldag som konferansier:
Fra kr 45 000,- eks mva

Dette er min veiledende pris for en dag som konferansier og inkluderer grundige forberedelser, solid oppfølging og møter i forkant. Hvis det er ønskelig kan jeg gjerne tilby foredraget mitt kostnadsfritt som en del av et oppdrag som konferansier. Reisekostnader kommer i tillegg.

*Studentorganisasjoner og skoler får en spesialpris, så ta kontakt.

Dette sier tidligere kunder om meg

Vi benyttet Thomas på vårt kundearrangement om energi, teknologi, bærekraft og motivasjon. 
Et meget bra og gjennomarbeidet innlegg med 100 % dedikasjon fra start til slutt. En story-teller av rang som kombinerer energi og innlevelse på en slik måte at salen blir trollbundet. Vi kommer til å benytte Thomas igjen!

5/5

Ketil Annar Granbakken

Lyse Energi AS

Utrolig engasjerende og inspirerende! Det er ikke mange som klarer å holde 1000 ungdommer i sin hule hånd i en time. Det klarte Thomas med bravur. Vi gir vår sterkeste anbefaling videre.

5/5

Petter Skotland

Ungt Entreprenørskap Viken

Strålende foredrag! Thomas er inspirerende, har en god formidlingsevne og engasjerer publikum. Foredraget «Til topps med Thomas Lone» passer for alle, enten man er fjellinteressert eller ei. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant.

Motiverende!

5/5

Amanda Sofie Opstad

Tekna