Jeg lever av fornøyde kunder!

Her er en oversikt over vurdering jeg har fått på mine oppdrag de siste årene:

5/5

Very engaged and exciting lecturer who has a one of a kind story! Definitely good at presenting and holding the audience captivated while he talks about his experiences and methodology when climbing and navigating life.

Nichlas Willenborg

Curamando AS

Sunniva Eggen

Ent3r Grenland
5/5

Jeg fikk høre et foredrag fra Thomas Lone takket være en prosjektleder samling organisert av Ent3r. Jeg syntes dette var en så inspirerende opplevelse at jeg gjerne ville gi dette til medarbeiderne våre i Grenland. Thomas Lone anbefales på det høyeste, han er både flink, hyggelig og seriøs, og hans historie er veldig original!

5/5

Fantastisk engasjerende om å sette seg mål både privat og profesjonelt, og ikke minst hvordan man når dem. Thomas holdt foredrag på samling for prosjektledere og ga oss faglig påfyll, inspirasjon og vakre bilder. Dialogen i forkant og etterkant var god, og opplegget han leverte traff tema og målgruppen midt i blinken. Anbefales!

Silje A. Wolff

Nasjonalt senter for Realfagsrekruttering

Phillip Blindern Myhre

Linjeforeningen Hybrida
5/5

Da det endelig var lov å ha sosiale aktiviteter fysisk på campus igjen, fikk linjeforeningen vår Thomas på besøk. Dette var noe vi hadde prøvd å få til i lang tid, så det var mange interesserte studenter som møtte opp for å høre på! Thomas både inspirerte og motiverte studentene våre gjennom foredraget sitt! Han har en god formidlingsevne og skreddersydde foredraget slik at vi kunne relatere til historiene hans. Publikum var meget fornøyde og stilte mange spørsmål i etterkant av foredraget. Thomas er veldig profesjonell, som gjorde all kommunikasjon og planlegging lett. Anbefales på det sterkeste!

5/5

Thomas hadde en energi som smittet, og et innhold som kunne ta pusten fra en, og bilder som tok oss med høydeskrekk opp i uaktuelle selvopplevde høyder. En fin presentasjon med dobbel kommunikasjon; det å mestre og yte, å nyte mens en går langt utenfor komfortsonen, – og å ta dette med seg inn i et karrierevalg og prosjekt. Foredraget var rettet mot våre studentmedlemmer og yngre medlemmer – i underkant av 300 påmeldte.

Gerd Langmyr

NITO

Mari Frafjord Gundersen

INDØKS
5/5

Som arrangør av karrieredagen 2020 på Universitetet i Stavanger, er jeg storfornøyd med Thomas Lone sin presentasjon på åpningen. Foredraget var veldig spennende, inspirerende og ikke minst utført på en profesjonell måte. Foredraget ble presentert på en måte som gjorde det lett for oss i salen å relatere oss til det han snakket om. I tillegg kom Thomas med mange gode tips til studenter for hvordan en kan oppnå sine mål. Jeg er sikker på at mange kommer til å bruke kunnskapen han delte med oss videre. Kommunikajonen i forkant av foredraget har vært veldig god og Thomas var veldig lett å forholde seg til både før, under og etter foredraget.

5/5

Thomas har en historie utenom det vanlige og er veldig god på å formidle den. Utrolig spennende foredrag. Anbefales!

Anna

Student ved NTNU

Line

Student ved NTNU
5/5

Thomas er veldig flink til å formidle slik at det blir interessant å høre på. Veldig engasjerende og inspirerende foredrag!

5/5

Flink og engasjerende. Veldig flink til å formidle budskapet «sett mål, opplev livet»

Andreas R

Privatperson

Amanda Sofie Opstad

Tekna
5/5

Strålende foredrag! Thomas er inspirerende, har en god formidlingsevne og engasjerer publikum. Foredraget «Til topps med Thomas Lone» passer for alle, enten man er fjellinteressert eller ei. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum i etterkant. Motiverende!

5/5

Trygg og flink foredragsholder. Spennende og interessant å høre om hans opplevelser og hvordan han klarte å nå sine mål. Man kan enkelt forstå hvordan man kan bruke det han har erfart til å selv nå sine egne mål. Veldig motiverende!

Tone Sundsåsen

TechnipFMC

Morten Hunn

Privat
5/5

Takk for fornyet inspirasjon til å ta «drømmene et steget videre». Godt pedagogist opplegg og god formidlingsevne. Lykke til!

5/5

Engasjerende foredrag og ikke minst en inspirerende historie, Thomas er i tillegg en utmerket formidler.

Hanne Helseth

Tekna

Paul Knutson

Student ved USN
5/5

Veldig flink og engasjerende. Har en spennende historie og fortelle, og gjør det på en profesjonell måte. Jeg har lyst til å gå på fjellet nå.