Kurs og guiding

Topptur med skredkurs

Jeg har stått på ski hele livet, og gjort alt fra bratte renner i Jotunheimen til Dødssonen på Broad Peak i Himalaya. Nå som jeg kan ta på fellene i døra mi har jeg fort blitt godt kjent i Hemsedals fantastiske bakgård. Du har helt sikkert hørt om 1609, Nibbe og Svarthetta, men det er så mange bortgjemte plasser der vi sammen kan jakte magiske opplevelser!

 Målet med kurset er gi dere en fantastisk naturopplevelse i trygge rammet og en innføring i grunnleggende ferdigheter for selv å vurdere skredforhold i norske og internasjonale forhold. Ta kontakt nå for å sikre deg plass 23/24 sesongen!

Fra kr 1999,- per person

Kitekurs

Med base i Hemsedal holder jeg kitekurs på forespørsel hele vinteren. Jeg har kitet i 17 år, vært 4 ganger Norgesmester og holdt utallige kurs i over 10 år. Sesongen 2019 var jeg hovedinstruktør for Lapoint på Haukeliseter Fjellstue i forbindelse med forberedelser til Mount Everest. 

 

Jeg trives aller mest med mindre grupper (2-6 pers) der jeg kan skreddersy opplegget etter deres behov. Er det ikke optimale forhold i Hemsedalsfjella er veien kort til Hardangervidda – verdens største lekeplass. Om det er ønskelig kan vi dra på tur og jeg kan lære bort en del tips og triks for ekspedisjonskiting for de spesielt interesserte. 

Fra kr 2999,- per person

Guiding i Hemsedalfjella

I samarbeid med flere av hotellene og overnattingstedene i Hemsedal leder jeg firmaturer og større grupper på aktive fjellturer med lek og morro. Sommer som vinter byr Hemsedal på fantastisk natur og en hav av muligheter til å jakte nydelige øyeblikk. På forespørsel hjelper jeg også privatpersoner med det du måtte lure på for å nyte naturen her best mulig. 

Om gruppen er stor nok blir Jannicke Øien med som hovedguide 🙂

Fra kr 1499,- per person

Kursing i kart og kompass

Sammen har Jannicke Øien og jeg utforsket de aller fleste kriker og kroker av Hemsedalfjella, og funnet noen magiske perler. Vi har lyst til å dele disse fantastiske opplevelsene med dere, samtidig som dere får et solid grunnkurs i navigasjon med kart og kompass.

Jannicke Øien har jobbet med Lars Monsen i en årrekke og fungerer som hovedguide på flere av hans villmarkskurs på Femunden Lodge. Alle kurs i kart og kompass bestilles på forespørsel direkte på Jannickes nettside.

Fra kr 1499,- per person

Vi elsker naturen

Jannicke Øien og jeg flyttet sammen til Hemsedal for å få naturen rett utenfor døren, og for å kunne hjelpe flere å komme seg ut å nyte vårt fantastiske land. Til sammen har vi bred kompetanse innen det meste av friluftsliv, idrett, jakt og fiske. Vi har også betydelig erfaring som guide, instruktør og kursholder og ønsker å gi deg en spennende og lærerik opplevelse i trygge rammer. 

Selv om vi begge er rastløse sjeler som innimellom er på tur i Norge eller lengre ekspedisjoner sammen i utlandet er vi stort sett hjemme i Hemsedal og har mulighet til å snu oss rundt på kort varsel og ta med deg og din gruppe på tur ved behov. Vi har gode samarbeidspartnere i bygda, og tilpasser alltid opplegget etter ditt ønske. Ta kontakt, så ser vi hva vi får til sammen!

10+ års erfaring

Fornøyde kunder

Fleksible

Sikkerhet i fokus

10+ års erfaring

Fornøyde kunder

Fleksible

Sikkerhet i fokus