Du kan gjøre det. Bare du kan gjøre det. Men du kan ikke gjøre det alene

Sammen trosser vi ekstreme omgivelser og bidrar til å inspirere tusenvis av mennesker verden over!

SAMARBEIDSPARTNERE

Turklær | for ekstreme forhold

— BRYNJE

Jeg er stolt over å kunne kalle Brynje min hovedsponsor. Under min tid i Forsvaret ble jeg godt kjent med produktene og har brukt dem på alle ekspedisjoner siden. Brynje var en viktig støttespiller under “Seven Summits” prosjektet, og vi har jobbet tett siden. I tillegg til de fantastiske innerplaggene de er kjent for produserer Brynje nå fantastiske skallprodukter som er blitt en fast del av inventaret mitt. 

Turmat | Enkelt, næringsrikt og velsmakende

— REAL TURMAT

Ernæring er noe av det viktigste å tenke på før krevende ekspedisjoner. Under røffe forhold er enkelhet i tilberedning minst like viktig som næringssammensetningen. Her scorer Real full pot, og det er derfor jeg har reist verden rundt med dem. Som en bonus lager de jevnlig nye spennende smaker, så det er lett å ta med på kortere turer i hverdagen.

Tursko | Funksjonalitet og komfort

— ALFA SKO

Mitt forhold til Alfa startet med den legendariske klassikeren M77 i Forsvaret. Jeg ble så glad i mitt første par at jeg faktisk gikk over 10 000 km i dem, og selv da var det bare å pusse skoene og se dem skinne som nye! Nå bruker jeg forskjellige Alfa sko til det meste av skisport, hverdagsbruk, ekspedisjoner og ekstremsport.

Fasion | Rå stil til en utrolig komfort

— SHAPING NEW TOMORROW

Hvorfor må stilfulle herreklær være så stive og kjipe å gå med? Det er akkurat denne utfordringen Shaping New Tomorrow prøver å løse, og de har oppnådd noen fantastiske resultater. Aldri har jeg gått i så lekne klær som jeg bruker i alt fra 6000m i Himalaya til ekstremsport her i Norge, men fremdeles tar meg bra ut på scenen som foredragsholder.  

Ski gear | Kvalitet og ytelse

— ATOMIC SKIES

Helt siden jeg lærte og stå på ski har jeg vært godt kjent med Atomic. Jeg er svært takknemlig for å fra sesongen 22/23 bli en del av ambassadør-teamet til Atomic. Det blir bratte renner, kiting og speedriding. Og etter hvert skal Atomic bli med på en skikkelig høydetur i Himalaya!  

Sokker | Kvalitet og komfort

— DARN TOUGH

Med en fantastisk slitestyrke, transport av fuktighet og varme har det vært et lett valg å bruke Darn Tough til toppturer i flere år. Det siste året har jeg fått øynene opp for deres andre produkter og kan trygt si at de virkelig lager solide sokker til alle anledninger.  

Treningsenter | Allsidig trening med behandlingstilbud

— HELSELABEN

Jannicke og mitt faste tilfluktssted 200m fra døren vår i Hemsedal! Her trener vi i hverdagen til de tøffeste ekspedisjonene og jobber hardt mot våre mål. Dessverre er det ikke alltid kroppen spiller på lag, men takket være dyktige terapeuter har jeg klart å holde meg i trening helt siden jeg begynte å få behandling hos Helselaben.   

Hva kan dere få ut av et samarbeid med meg?

Her er noen ekspempler på hva jeg hjelper mine samarbeidspartnere med:

Synlighet

Vise frem merkevaren og dets produkter på sosiale medier og assisiere det med hverdagsglede, mestring og fremgang.

Merkevarebygging

Lage digitalt innhold til merkevarens egne kanaler, reklamefilmer, artikler og bilder med mer.

Foredrag

Holde motivasjonsforedrag for de ansatte etterfullt av et felles prosjekt for å jobbe videre med målsetting og øke samholdet.

Tilstedeværelse

Være en ambassadør som møter opp og bidrar på messer, seminar, festivaler og ikke minst holder produktdemoer.